This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Påmeldingsfrist 17. august

Vi minner om at påmeldingsfristen til høstens svømmekurs nærmer seg.
Siste sjanse er den 17. august kl. 13:00.

Denne fristen gjelder for alle kursene som starter i uke 34: Baby-/småbarnsvømming, svømmekurs for barn, crawlkurs for voksne og grunnopplæring for voksne. Unntaket er barn som skal på testtime den 14. august. Her kreves det tidligere påmelding.

Finn ut mer om de forskjellige kursene vi tilbyr i menylinjen over. Dersom du er usikker på hvilket kurs du bør gå på, ta kontakt med svømmeinstruktør Ragnhild på e-post: svommekurs.ringeriksbadet@gmail.com.

2017-08-01T11:03:15+00:00 1. august 2017|
X