This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Ringeriksbad’løpet 2017

Lørdag 9. september går Ringeriksbad’løpet av stabelen her på Helgelandsmoen! Runden er utenfor Ringeriksbadet og løypetraseens underlag er både asfalt, skogsbilvei, sti og grus.

Prisen for å delta er kr 75,- ved påmelding på https://www.deltager.no/ringeriksbadlopet17
eller kr 100,- ved påmelding ved oppmøte. Startnumre hentes før start utenfor inngangen til Ringeriksbadet.

Alle som deltar kan ta med seg familien til bading og ved framvisning av startnummer blir inngangsprisen redusert med 50 % for hele familien.

MELD DEG PÅ I DAG

2017-09-04T18:58:33+00:00 4. september 2017|
X