This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Sjakkbesøk på badedagen!

Vi presenterer Lailas Sjakkskole som gjest hos oss på den nasjonale badedagen søndag 17. september!

Sjakklærer Laila Viestad er fem ganger norgesmester i sjakk og driver i dag sin egen sjakkskole her på Ringerike. Søndag kommer hun på Ringeriksbadet for å ha det gøy med sjakk sammen med barna. Kl. 12 vil det vil bli satt opp bord rundt i svømmehallen og aktiviteten er åpen for alle.

Les mer om Lailas Sjakkskole på sjakkskole.no

Velkommen!

 

2017-09-08T22:49:20+00:00 8. september 2017|
X