This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Brukerundersøkelse

I regi av Badelandene.no ønsker vi at du som kunde kan svare på noen få spørsmål.
Vi på Ringeriksbadet ønsker alltid å forbedre oss, og derfor er ditt inntrykk viktig for oss.

Ved å delta på undersøkelsen er du med på å vinne gratis inngangsbilletter for hele familien!

Vi minner om at denne undersøkelsen kun gjelder for badeanlegget, ikke Actic Hønefoss, Tannlegekompaniet, Frisklivssentralen eller Badet Helsesenter.

KLIKK HER FOR Å TA UNDERSØKELSEN

2017-10-01T13:54:31+00:00 1. oktober 2017|
X