This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Klippekort i julegave?

Er du fortsatt på jakt etter julegaver? Hos Ringeriksbadet kan du både kjøpe klippekort, gavekort på enkeltbilletter, årskort og badetøy til noen du er glad i!

Bare dra innom resepsjonen på Ringeriksbadet, så hjelper vi deg.

2017-11-26T11:54:13+00:00 26. november 2017|
X