This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Svøm Langt 2018

«Svøm langt» kampanjen er en svømmekampanje som hvert år har nærmere 20.000 deltakere, og har med dette utviklet seg til å bli Norges største mosjonskampanje!

Hensikten er å synliggjøre svømming som en flott mosjonsaktivitet. Enten du trener en del, litt eller sjelden er svømming en effektiv og samtidig behagelig aktivitet. Svøm langt du også!

Ungdom og voksne som svømmer 10.000 meter (5.000 meter for funksjonshemmede) og barn under 13år som svømmer 2.500 meter (1.500 meter for funksjonshemmede) i løpet av kampanjeperioden er med i trekningen av en herlig reise med Apollo til greske Kos!


Fyll ut antall svømte meter på skjema i resepsjonen på Ringeriksbadet.

Kampanjeperioden er 1.januar til 31.mars.

Tips til svømmetrening, treningsprogrammer, teknikk og mye annet finner du på www.svomlangt.no!

2018-01-04T14:29:33+00:00 4. januar 2018|
X