This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Testtime til svømmekurs for barn – meld deg på nå!

Nytt svømmekurs for barn starter i mars! Den 22. februar kl. 16:30-17:30 kjører vi testtimer for barn som ikke har vært med på svømmekurs før. Vi ser hva barna kan i vannet med oss og setter de i riktig gruppe ut fra deres nivå.

Meld på via e-post og merk «Testtime» til: svommekurs.ringeriksbadet@gmail.com.

Gruppe 1 – 16.30.
Gruppe 2 – 17.00.
Sett hvilket klokkeslett som passer slik at det blir prioritert etter påmelding.

Når kursene starter kan du, så langt det er mulig, velge dag som passer familien.
 Skriv gjerne ønske i e-posten.

Kursene starter:
Mandag 12.3.18,
Onsdag, 14.3.18.

Vi planlegger etter antall påmeldte. Det er ikke mulig å komme inn på kurs uten denne testen.

2018-02-16T01:22:30+00:00 16. februar 2018|
X