This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Vinterferie på Ringeriksbadet

Meteorologene melder om synkende temperaturer hele neste uke, og da er det ypperlig å komme til Ringeriksbadet for å holde varmen. Det er endelig vinterferie, og vi feirer dette med masse aktiviteter og moro for hele familien!

Det kommer til å bli kjørt natursti i badet, quiz, konkurranser i vannsklie og vannhinderløype, samt musikk i svømmehallen.

Vi ønsker alle kunder velkommen hos oss!

Det kjøres ordinære åpningstider hele uka. Helgepriser gjelder hele ferien.

2018-02-23T15:56:17+00:00 23. februar 2018|
X