This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Nyt en solbombe i påskesola!

Det ligger an til å bli en solfylt påske her på Helgelandsmoen.
Hinderløypa er oppe hele uka, og vi arrangerer konkurranser for hele familien. Husk også tilbud på påske-solbombe til kun 25,-!

Vi holder åpent alle dager, og ønsker velkommen til moro for store og små!

Sjekk åpningstidene våre HER

2018-03-25T13:38:48+00:00 25. mars 2018|
X