This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Nytt badetøy i butikk!

Nytt badetøy før innendørs-badesesongen? Vi har fått inn nyheter fra både Zoggs, Speedo og Aquarapid i alle størrelser.
Alt badetøy er av høy kvalitet – tilpasset svømming og klorvann, og passer ypperlig her på Ringeriksbadet.

Kom innom og gjør en god handel!

2018-08-07T10:01:48+00:00 7. august 2018|
X