This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Kvalifisering til NM i vannsklie 2019

Som tidligere år arrangerer vi kvalifisering til NM i vannsklie her på Ringeriksbadet. Påmelding er ikke nødvendig. Møt opp og bli med 27. januar kl. 14-15 eller 31. januar kl. 18-19. Det vil bli arrangert kvalifisering til NM i både dame- og herreklasse, samt nulløp i klasse under 13 og over 13. Vi stiller med nyvasket sklie og premier.

Velkommen!

Årets NM-arrangør er Skien Fritidspark, og finalen arrangeres 30.Mars 2019.

Aldersgrense for å delta i NM-finalen er 16 år.

2019-01-11T16:25:42+02:00 11. januar 2019|
X