This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Triatlonsvømmecamp med Knut Ivan og Gunnar 7.-8. mars

Svømmecamp med fokus på effektiv crawl teknikk for triatlon og open water. I løpet av helgen arrangeres 4 økter av 2 timer med fokus på innlæring og videreutvikling av effektiv crawl teknikk. Øktene går på Ringeriksbadet. Kl 10-12 og 14.30-16.30 lørdag og søndag. Ulike teknikk øvelser, drills, filming og feedback er metoder som brukes under treningen. Pris pr deltager er 2495,-.

MELD DEG PÅ HER:

https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=298550&hash=0CF3F85CCE9C13B3B02CCFBB3498FCC8#init

Instruktørene:

Knut Ivan Rasmussen: Svømme-PT med lang erfaring i Oslo. Han har vært personlig trener for noen av Norges beste langdistanse triatleter. Knut Ivan er svært opptatt av kvalitet i sitt arbeid slik at du skal få mest mulig utbytte av tiden i bassenget. Som utøver er Knut Ivan en av Norges ledende open water svømmer. Han har vunnet Horten-Moss 6 ganger på rad og tok nylig bronse i 3000m open water under masters VM i Sør-Korea.

Gunnar Reklev: Utdannet idrettspedagog og personlig trener. Trenerutdannelse gjennom Norges svømmeforbund. Jobber til daglig som performance coach, og kroppsøvingslærer. Han er i tillegg hovedtrener i Ringerike svømmeklubb og trener distriktets beste unge svømmere ukentlig. Gunnar er opptatt av å tilpasse aktivitet til ditt nivå slik at du opplever mestring og utvikling. Som utøver er Gunnar aktiv triatlet, og har hatt stor fremgang det siste året, spesielt på svømmedelen hvor han hadde beste svømmetid på Finnskogen triatlon i 2019.

2020-02-17T23:55:35+02:00 17. februar 2020|
X