This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Ringeriksbadet følger Korona-restriksjonene

Grunnet våre restriksjoner for å kunne opprettholde en trygg arena, er vi dessverre tvunget til å låse døren når vi har fullt hus. Spesielt dager med dårlig vær kan dette forekomme.

I denne spesielle perioden er Ringeriksbadet pålagt til å holde badstuen og boblebenken stengt, samt å ikke ha vannhinderløypen i vannet. Det er også blitt satt maksgrenser på hvor mange som kan holde seg i bassenget samtidig grunnet smittevern. 1-metersregelen gjelder over hele anlegget. Hver enkelt besøkende må selv ta ansvar for dette.

Vi beklager virkelig dette på det sterkeste og ber om forståelse! Dersom du ønsker å finne ut hvor mye folk det er hos oss før du drar, er du hjertelig velkommen til å ringe oss på tlf. 919 14 200.

2020-07-07T17:53:36+02:00 7. juli 2020|
X