This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Utendørs 10-årsmarkering 10. oktober!

Ringeriksbadet åpnet 10. oktober 2010 kl 10.00, og har de siste 10 årene blitt en viktig møteplass for mennesker i alle aldre i Ringeriksregionen.
Vi ønsker å feire jubileumet og vil at hele befolkningen får mulighet til å delta på feiringen. Grunnet våre strenge rutiner og regler ift koronasituasjonen kan vi ikke legge opp til «store» arrangement og feirer derfor hele oktober.

Vi vil imidlertid ha et lite arrangement utendørs ved åpning lørdag den 10. oktober kl. 10. Hole Musikkorps stiller med underholding, det vil avholdes taler og konkurranser for store og små. Det blir servert kaffe og is, samt 10% rabatt på inngang hos Ringeriksbadet.

Ved stor pågang kan det oppstå kødannelse ved Ringeriksbadet. Anbefalinger fra kommunelegen og coronarestriksjoner gjør at vi har satt et maks antall gjester som kan besøke oss samtidig. Disse restriksjonene blir fulgt inntil videre. Beklager ulempene dette medfører.

2020-09-25T12:02:31+02:00 25. september 2020|
X