This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Dødsefredag 16. oktober!

Fredag 16.oktober arrangerer vi DØDSEFREDAG på Ringeriksbadet! 

Vi stenger dørene for publikum kl. 17:00, og rigger klart til dødseshow kl. 17:30. VM-deltaker Simenfisk med venner og prøvehopper fra VM Sigve har dødseshow denne kvelden. Det vil også være anledning til å delta selv. Vi står for musikk, og garanterer en morsom kveld på badet!

Prisen for inngang på dødsefredag er kr. 120,-. Arrangementet har begrenset med plasser, og derfor kreves forhåndsbestilt inngangsbillett. Dette kan du enkelt bestille ved å sende oss en melding på Facebook, e-post, telefon eller direkte i resepsjonen hos oss. 

E-post: post@ringeriksbadet.no

Telefon: 919 14 200

NB: Denne kvelden vil vi åpne for kamerabruk blant publikum. Dette gjelder fra arrangementstart kl. 17:30. 

2020-10-12T15:22:18+02:00 12. oktober 2020|
X