This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Ringeriksbadet holder åpent for innbyggere i Ringeriksdistriktet ut mars

Ringeriksbadet holder åpent for innbyggere i vårt distrikt. Innbyggere fra andre kommuner bes om å inntil videre ikke besøke Ringeriksbadet.

Disse restriksjonene innføres som følge av smittespredningen av den muterte coronavirusvarianten og vil foreløpig vare frem til 31. mars. Vi følger situasjonen tett og oppdaterer nettsiden vår så fort myndighetene kommer med mer informasjon.

Organiserte kurs som babysvømming og svømmekurs for barn starter i uke 4. Vanntrening med fysioterapeut er utsatt inntil videre. De som rammes av disse endringene vil få melding om det.

Vi arbeider hver dag for å gi våre gjester en trygg arena!

2021-02-24T14:53:34+02:00 23. januar 2021|
X