This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Ringeriksbadet stengt til og med den 25. april

Ringeriksbadet stenger fra og med lørdag 11.03.

Hole kommune har i dag besluttet å stenge Ringeriksbadet midlertidig. Vedtaket er gjort for å hindre/begrense spredning av SARS-CoV-2. Dette betyr foreløpig at Ringeriksbadet vil være stengt for all aktivitet fra og med lørdag 13. mars.

Fra den 13. april har kommunelegen gitt oss tillatelse til å åpne for enkelte organiserte aktiviteter og grupper. Les mer om dette her.

Vi beklager den ulempe dette har for våre gjester og medlemmer, men dette er en dugnad vi alle må ta.

Hva skjer med medlemskapene?
Medlemmer må betale faktura/trekk for mars. Alle medlemskap vil imidlertid bli fryst i stengeperioden og dette blir tilgodesett i fremtidig faktura/trekk.

Vern om deg selv og dine nærmeste!

2021-04-13T22:01:04+02:00 12. mars 2021|
X