This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Badet åpnes for enkelte grupper f.o.m. 13. april

Ringeriksbadet har hatt fullstendig stengt fra den 13. mars og det er med glede vi nå kan åpne for enkelte grupper:

Vi holder stengt for publikum frem til og med den 25.04.2021. Hvilke restriksjoner vi får etter dette er umulig å si, men vi satser på lettelser.

  • Ringeriksbadet vil åpne for skolesvømming og organisert barnehagesvømming fra og med den 13.03.
  • Ringeriksbadet åpner for individuelle timer og små grupper for terapi/opptrening med fysioterapautene Aalke Dimmedal og Hege Molandsveen.
  • Ringeriksbadet åpner for svømmekurs for barn. Her vil hver enkelt som er påmeldt/deltaker på kurs motta e-post med informasjon.
  • Ringeriksbadet åpner for trening i regi av Ringerike Svømmeklubb. Her vil informasjon gis fra klubben.

Vi beklager at vi ikke kan ha åpent for alle og gleder oss til verden igjen er mer normal!

Informasjon til våre medlemmer angående faktura og trekk:

  • De som har et kontant forskuddsbetalt abonnement vil få fryst sitt abonnement i vår nedstengingsperiode. Dette betyr at dere vil få utvidet deres abonnementsperiode med antall dager som har vært nedstengt.
  • De som har løpende abonnement med avtalegiro får fryst sitt abonnement i vår nedstengningsperiode. Vær vennlig og ikke stopp avtalegiro eller trekk, da dette vil medføre purringsomkostninger. Dersom det blir sendt ut faktura til deg i nedstengningsperioden, vil du få kreditert dette på fremtidige fakturaer/trekk.

Dersom du har andre spørsmål, send oss en mail på post@ringeriksbadet.no.

2021-04-13T21:58:52+02:00 13. april 2021|
X