This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

NB: Kaldt vann i dusjene helgen 15.-16. mai

Kun tøffinger velkommen!

Helgelandsmoen Fjernvarme har tekniske problemer. Dette betyr at Ringeriksbadet har kun kaldt vann i dusjene. En god dusj før bading er et krav her hos oss, Derfor ønsker vi kun tøffinger velkommen.

Ta varmdusjen hjemme og kom hit og ta en god kald dusj før du nyter et herlig bad her hos oss.

Dusjen etter badet er frivillig og kan nytes hjemme.

Tøffinger får hverdagspris i helgen!

Og er du tøff så får du også softis til kr 20,-

Vi beklager ulempene dette medfører.

2021-05-14T20:25:25+02:00 14. mai 2021|
X