This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Vedlikehold i damedusjen frem til 18. august

I uke 33 vil vår damedusj være stengt grunnet vedlikehold. I praksis betyr dette at herredusjen vil være fellesdusj og vi vil derfor tillate og oppfordre til dusj med badetøy.

Damer benytter damegarderobe, men går deretter inn i herregarderobe for å komme inn i dusjsonen.

Herrer benytter herregarderobe, men her vil altså damer ha tilgang. Derfor oppfordres gutter/menn til å benytte familebåsene for skifting.

Dersom noe er uklart, så spør betjeningen!

Vi beklager ulempen dette medfører for deg.

2021-08-19T12:32:14+02:00 15. august 2021|
X