Visste du at Aqarius Fritid tilbyr prøvedykking i samarbeid med Ringeriksbadet? Fredag 16. juni arrangeres det prøvedykking fra 18-20. Tilbudet gjelder både for nye dykkere som er interessert i å prøve ut dykking og evt. ta dykkelappen og for erfarne dykkere som vil holde dykkeferdighetene ved like.

Prøvedykking passer både for nye dykkere som er interessert i å prøve ut dykking og evt. ta dykkelappen og for «gamle» dykkere som vil holde dykkeferdighetene ved like.
Alle ikke-medlemmer som er med på prøvedykking må løse billetter på vanlig måte i resepsjonen på Ringeriksbadet.

Prisen for å være med på prøvedykking er kr. 200,-. Dette går til leie av utstyr, fylling av luft og øvrig driftsutgifter. De som deltar på prøvedykking og som ønsker å fortsette videre på dykkerkurs («få dykkelappen»), får dette beløpet refundert. Barn fra 12 – 16 år betaler kun kr. 100,-
Betaling for prøvedykk gjøres ved oppmøte og til Jamil i Aqarius Fritid. Dette gjøres ved gjennomgang og utlevering av utstyr.

Påmelding sendes på mail til: info@aquarius.no. Vennligst skriv fullt navn, alder og dato du ønsker å delta.

Alle over 12 år kan delta. Hvis du er under 18 år må du ha med en foresatt (behøver ikke å delta på selve dykket) for å signere en del papirer. For å delta må du fylle ut en medisinsk egenerklæring. Før du melder deg på anbefales det at du går over denne. Hvis du må svare ja på ett eller flere av spørsmålene på egenerklæringen må du ringe oss på 97 07 60 03 slik at vi kan hjelpe deg. I enkelte tilfeller må deltageren gjennomgå legesjekk for dykking før prøvedykket.

Du trenger kun å ha med badetøy på prøvedykket. Alt annet utstyr finnes her på Ringeriksbadet.