This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Ringeriksbadet 8 år!

Det er 8 år siden vi åpnet dørene her på Ringeriksbadet! I morgen feirer vi med gratis slush og kaffe til alle våre gjester 🏊🏼‍♂️🏊🏼‍♀️ Velkommen innom!

*Kun en enhet per gjest 

2018-10-16T09:16:49+02:00 9. oktober 2018|
X