This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Vi søker ny medarbeider!

Vil du bli en del av vårt team?

Vi søker en fleksibel jente/dame som kan starte med en gang og kunne jobbe som badevakt og i resepsjon.
Til å begynne med fast annenhver fredag ettermiddag samt hver tredje helg.

Vi søker en som ønsker og kan jobbe når det er behov, med muligheter for faste vakter etter hvert.

 

Høres dette ut som noe for deg?
Send søknad til daglig leder Cecilia Bjerke på e-post: cecilia@ringeriksbadet.no. Søknadene behandles fortløpende.

2019-01-11T17:16:06+02:00 11. januar 2019|
X