This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Vi søker ny daglig leder

Ringeriksbadet IKS søker en nytenkende og inspirerende daglig leder som brenner for å utvikle et godt badetilbud for publikum.
Ringeriksbadet åpnet høsten 2010, er plassert på Helgelandsmoen i Hole kommune, og er eid av Ringerike og Hole kommune samt Helgelandsmoen næringspark. Daglig leder har ansvar for å drifte og videreutvikle badeanlegget i tråd med kommunenes mål og satsinger.

Link til stillingsannonse:
https://99000.webcruiter.no/Main/Recruit/Public/4078218457?link_source_id=0&fbclid=IwAR2XIb97OEkdGwY5mTOMAGKNQboyHwNKPPDAdGeUencXh3c2MVTENiRft_c

2019-05-08T13:25:33+02:00 8. mai 2019|
X