This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Juletilbud 21. og 22. desember!

JULETILBUD!

Siste helg før jul kjører vi halv pris på inngangsbilletter for barn! Hinderløypa står i vannet, og alt ligger tilrettelagt for en morsom helg her på Helgelandsmoen. 

Velkommen 🤽‍♀️

2019-12-16T15:20:53+02:00 16. desember 2019|
X