This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Bli med på kundeundersøkelsen og vinn fribilletter

Vi vil bli bedre – kan du hjelpe oss?

Har du nylig besøkt vårt bade- og svømmeanlegg? Det som er viktig for deg er viktig for oss. Det tar ca. 5 minutter å besvare og besvarelsen er anonym.

https://no.surveymonkey.com/r/KTI2020

Når undersøkelsen er gjennomført, legg igjen en kommentar i kommentarfeltet på Facebook for å være med på trekningen av fire fribilletter!

Tusen takk!

2020-02-11T15:40:21+02:00 11. februar 2020|
X