This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Ledig stilling

Ringeriksbadet har stor pågang og positiv utvikling og søker nå etter flere ansatte. Vi søker

 • Badevert/badevakt, 50% stilling med muligheter for større stilling
 • Badevert/badevakt, ekstrahjelp

Stillingene er kombinert badevert og badevakt.

Ringeriksbadet har strenge krav til seg selv for å levere en hyggelig og trygg arena for besøkende i alle aldersgrupper. Overordnet i stillingene vil alltid være din evne til å bidra til å oppnå diss strenge kravene. Vi ønsker personal som har stor arbeidsmengde, tar sikkerhet på alvor, viser fleksibilitet, initiativ og som har den ypperste service overfor våre besøkende.

Stillingsannonse

Søknadsportal

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene er varierte.

Som badevakt er du ansvarlig for sikkerhet, renhold og trivsel i svømmehall- og garderober.

Som badevert er du i resepsjon/kiosk og er ansvarlig for salg, enkel matlaging, servering og informasjon.

Service og kundebehandling er grunnleggende. Renhold er et viktig element i stillingene.

Kvalifikasjoner
 • Erfaring fra servicenæring vil vektlegges.
 • Stillingen krever god svømmekunnskaper.
 • Kompetanse innenfor svømming og/eller livredning vil vektlegges.
 • Livredningsprøve vil gjennomføres og må bestås.
Personlige egenskaper
 • Stillingene krever god ansvarlighet, serviceinnstilling og fleksibilitet. 
 • Det er viktig at personen takler å holde fokus og overblikk og trives i et hektisk miljø med flere oppgaver som skal gjøres. Vi søker personer som har initiativ til å gjøre det som trengs, som liker kontakt med andre personer og som kan ta i et tak.
 • Du må være serviceminded og være innstilt på å gi våre besøkende en hyggelig trygg arena.
Vi tilbyr
 • Vi tilbyr en hyggelig deltidsjobb i et trivelig miljø.
 • Trygg god arbeidshverdag.
 • Lønn beregnes på bakgrunn av ansiennitet.
2020-08-11T14:32:46+02:00 11. august 2020|
X