This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Vi feirer 10 år med reduserte priser!

10. oktober 2010 kl. 10 åpnet Ringeriksbadet dørene for første gang. Siden den gang har vi blitt en viktig arena for idretts- og kulturlivet på Ringerike. I år fyller vi 10 år , men på grunn av coronapandemien har vi ikke mulighet til å feire med et stort nok arrangement på selve dagen. Derfor kjører vi en kampanje med masse tilbud gjennom hele oktober måned!

– 10 % rabatt på badebutikken
– Armringer kr 10,-
– Slush kr 10,-
– 10 % rabatt på iskrem
– Fri bading ut 2020 ved tegning av abonnement for 2021 (gjelder kun ved inngåelse av avtalegiro)

Det vil også være aktiviteter for hele familien i helgene, samt konkurranser på vår Facebookside!

Den 10. oktober vil vi også ha en markering utenfor badet kl. 10. Det vil bli servert kaffe, holdt taler og musikkinnslag fra Hole Musikkorps. Vi har også 10 % rabatt på inngangsbilletter den 10. oktober. Velkommen!

2020-09-29T11:11:52+02:00 29. september 2020|
X