This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Badedisco 23. oktober

Sees vi på BADEDISCO? 23. oktober inviterer vi inn til dempet belysning, DJ, røykmaskin og god stemning på Ringeriksbadet!

Denne kvelden vil det være ekstra støy i badet, og ber derfor kunder som kommer for å slappe av om å komme besøke oss på et annet tidspunkt. Beklager ulempene dette medfører.

2020-10-12T15:28:59+02:00 12. oktober 2020|
X