This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Vellykket 10-årsmarkering

Lørdag 10. oktober kl. 10 hadde vi en markering i anledning Ringeriksbadets 10-årsjubileum. Det ble servert kaffe og kaker, og Hole Musikkorps sto for en flott konsert for de fremmøtte. Hole-ordfører Syver Leivestad, daglig leder Lars Gomnes og styremedlem Guro Bakke sa noen ord til ære for badeanlegget.

Vi takker for oppmøtet på den regnfulle oktoberlørdagen!

Se bildene fra arrangementet her!

2020-10-12T15:54:52+02:00 12. oktober 2020|
X