This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Smittevernlettelser!

Vi vil ta tilbake hverdagen og har nå fått tillatelse til å lette på våre restriksjoner.

  • Vi åpner badstuen for inntil 8 personer. Sitt på eget rent håndkle og overhold meteren i avstand.
  • Vi åpner døren mellom Actic og Ringeriksbadet, slik at de som skal trene enklere får benyttet garderobe/dusj.
  • Vi åpner boblebenk for inntil 2 nærkontakter samtidig.
  • Vi øker antall personer i vår kafeteria.

Vi vet at mange av våre gjester vil sette pris på disse lettelsene og vi er veldig fornøyd med dette.

Vi må imidlertid informere om at det kan bli nye innstramminger eller kortvarige restriksjoner. Vi ønsker også å poengtere viktigheten av at våre restriksjoner og regler blir fulgt. Dersom disse ikke blir etterlevet, vil vi igjen måtte gjøre innstramming.

Velkommen!

2021-06-24T18:52:15+02:00 24. juni 2021|
X