This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Stor badeglede under årets sommercamp

Så var første uke av årets sommercamp på Ringeriksbadet ferdig. Barna har hver dag lært noe nytt og fått masse kunnskap. Lært førstehjelp har de også. Vi gleder oss til neste uke med nye deltakere og gøy.

Redningsselskapets drukningsstatistikk viser til rapporter over hvor mange som omkommer hvert år i drukningsulykker. 40 av 88 drukningsulykkene som skjedde i fjor fant sted i sommermånedene juni, juni og august. Årets sommercamp består av to deler hvor den ene handler om å ha det gøy i vannet og den andre delen handler om livredning. Ikke bare om hvordan å redde seg selv, men også å redde andre.

Sommercamp for barn arrangeres i hele sommer i regi av Ringerike Svømmeklubb. Finn mer info om Ringerike Svømmeklubb her.

2021-06-28T23:04:20+02:00 28. juni 2021|
X