This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Er du Ringeriksbadets nye ansikt?

Vi på Ringeriksbadet søker nye ansikter å bruke i vårt markedsføringsmateriell. Vi ønsker å fange badeglede, svømmeopplæring, mangfold og lokal tilhørlighet.

Grunnet fotoforbud i svømmehallen arrangerer vi derfor en organisert fotografering torsdag 9. september. Bildene vil bli brukt i vår markedsføring av blant annet svømmekurs, vannaktiviteter og andre arrangementer som skjer hos oss fremover.

Vi søker både barn, ungdom, voksne og eldre mennesker. Er du eller noen du kjenner interessert i å hjelpe oss? Modellene kommer til å godkjenne hvilke bilder som brukes i etterkant.

Er dette av interesse, send oss en melding på Facebook-siden vår eller på e-post: lars@ringeriksbadet.no.

Som takk for hjelpen ønsker vi å gi ut fem fribilletter til deg som deltar.

2021-08-17T15:14:21+02:00 17. august 2021|
X