This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Vi søker ny driftstekniker

Finn stillingsannonsen her.

Søk her.

Ringeriksbadet har strenge krav til seg selv for å levere en hyggelig og trygg arena for besøkende i alle aldersgrupper. Overordnet i stillingene vil alltid være din evne til å bidra til å oppnå disse strenge kravene. Vi ønsker personal som har stor arbeidsmengde, tar sikkerhet på alvor, viser fleksibilitet, initiativ og som har den ypperste service overfor våre besøkende.

Denne stillingen innehar et ansvar for Ringeriksbadets bygg og anlegg og for at dette forvaltes, driftes og vedlikeholdes i henhold til tekniske forskrifter og krav, samt foretakets utviklingsplan. Utvendig og innvendig annlegspleie og rydding er en viktig del av FDV ansvaret. Stillingen vil sørge for at alle installasjoner fungerer optimalt med hensyn til bygg- og bassengdrift. Stillingen vil være en viktig brikke i at våre gjester opplever et trygt, rent, ryddig og attraktivt anlegg. 

Stillingen inngår i selskapets ledergruppe.
Stillingen vil ha en bakvaktsfunksjon.

2021-09-04T18:42:36+02:00 4. september 2021|
X