Finn stillingsannonsen her.

Søk her.

Ringeriksbadet har strenge krav til seg selv for å levere en hyggelig og trygg arena for besøkende i alle aldersgrupper. Overordnet i stillingene vil alltid være din evne til å bidra til å oppnå disse strenge kravene. Vi ønsker personal som har stor arbeidsmengde, tar sikkerhet på alvor, viser fleksibilitet, initiativ og som har den ypperste service overfor våre besøkende.

Denne stillingen innehar et ansvar for Ringeriksbadets bygg og anlegg og for at dette forvaltes, driftes og vedlikeholdes i henhold til tekniske forskrifter og krav, samt foretakets utviklingsplan. Utvendig og innvendig annlegspleie og rydding er en viktig del av FDV ansvaret. Stillingen vil sørge for at alle installasjoner fungerer optimalt med hensyn til bygg- og bassengdrift. Stillingen vil være en viktig brikke i at våre gjester opplever et trygt, rent, ryddig og attraktivt anlegg. 

Stillingen inngår i selskapets ledergruppe.
Stillingen vil ha en bakvaktsfunksjon.