This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Oppstart av nytt svømmekurs for barn i uke 42

I samarbeid med Ringerike Svømmeklubb arrangerer vi svømmekurs for barn og vi har over 100 barn på kurs hver uke.
Vi legger vekt på at barna skal bli trygge i vann, være selvbergende og lære grunnleggende elementer innen svømmeteknikk.
Våre instruktører er utdannet fra enten Norges Svømmeforbund eller Livredningsselskapet.

Neste kurs vi holder gjelder for barn som har vært på testtime hos oss eller har vært på svømmekurs før. Testtimen er satt til 23. september fra kl. 17:00. For påmelding til testtime, send en e-post til svommekurs@ringeriksbadet.no.

Har ditt barn vært på kurs før, meld ham/henne på neste trinn. Kursdag er mandager eller onsdager og starter opp i uke 42. Påmelding til kurs finner du her.

2021-09-09T11:32:00+02:00 9. september 2021|
X