Etter ett år uten Svøm langt gleder vi oss nå til å komme tilbake for fullt i 2022.

Følg med på facebook, instagram og på svomlangt.no hvor du kan melde deg på og registrere svømmeøkten din. I 2022 vil det bli enda flere fine premier for deltakerne som trekkes ukentlig. Det er gratis å delta for deg.

Vinn en tur til Mallorca!

I perioden 1. januar-17. april kan du registrere deg ved å fylle ut skjemaet her. Du velger selv når og hvor du vil svømme i løpet av kampanjeperioden. Klassen du tilhører avgjør om minimumskravet er 10.000, 5.000 eller 2.500 meter.

De ulike klassene man kan delta i inkluderer voksen og barn. Det er en egen klasse for dem med funksjonsnedsettelser og de som er aktive svømmere. Du må gjerne svømme mer enn minimumskravet tilsier, men alle som klarer det er automatisk med i den avgjørende trekningen.

I tillegg til trening og moro, byr Svøm langt nemlig på flotte premier – spesielt for deg som er glad i å reise. Hovedpremien trekkes blant deltakere som har gjennomført minimumskravet. Samtidig kan hver enkel svømmehall kåre egne lokale vinnere, så her er det gode sjanser for å stikke av med fine premier.

I år er hovedpremien en ferietur til Mallorca. Premien består av to separate turer og deles ut både i voksenklassen og barneklassen. Det blir også kåret ukesvinnere som får hotellfrokost for to på et valgfritt Scandic hotell. I hele kampanjeperioden trekker vi dessuten flotte premier som svømmebriller og badetøy fra utstyrsleverandøren Klubben AS.

Les mer om hvordan det fungerer her!