Dødsefredag 1. april!

Fredag 1. april gjentar vi suksessen fra i fjor, og arrangerer Dødsefredag på Ringeriksbadet. Vi begynner å dødse fra kl 17:30.

@Sigverakkarfant har inviter noen av vennene sine fra Vm. Vi kan nevne @Simenfisk, @filipjulius, @Ravnkamfjord og prøvehopperne Elias og Herman

Det blir musikk, Simenfisk som kommentator og et lite show der alle som vil kan vise seg frem.

Denne kvelden er det lov å fotografere/filme i svømmehallen. Ingen påmelding nødvendig – kun oppmøte. Velkommen!

2022-03-16T15:36:24+02:0016. mars 2022|

Del dette innlegget, velg din plattform!

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Go to Top