Ringerike Svømmeklubb inviterer til nye svømmekurs på nivåene sjøløve og sel.

MELD DEG PÅ KURS HER!

Selkurset er det første nivået i klubben og har som mål og lære rygg- og crawlsvømming, samt noe lek i vann.

Dette kurset anbefales for de som nettopp kommer fra kursene til Ringeriksbadet, eller som er i aldersgruppen seks-ni og ikke har tidligere erfaring med svømming.  Treninger vil være Tirsdager 17:00-17:45 (oppstart 22. August).

Det er ikke meningen at barnet skal bli værende på selkurset en hel sesong. Det vil dermed heller ikke være problematisk å begynne etter sesongstart, ved spørsmål angående dette ta kontakt med hovedtrener. Vi i RSK vektlegger tilpassing for hvert enkelt barn, og har derfor løpende kurs. Dermed kan ditt barn innfri kravene til kurset i sitt eget tempo. Dette betyr at når ditt barn har innfridd alle selkursets krav, vil trenerne kontakte foresatte for å flytte barna opp til neste nivå (sjøløve).

Sjøløve er det andre nivået i klubben, og har som mål å lære svømmeartene bryst og butterfly.

Dette kurset er anbefalt for de som har fullført Selkurset. Treningene vil være Tirsdager 17:45-18:30 (oppstart 22. August). Når ditt barn har innfridd alle krav for sjøløve, vil trenerne kontakte foresatte for å sette de opp til neste nivå (D-partiet).

Om man skulle ønske å gi fra seg plassen vil det være en oppsigelsestid på 1 måned.