Vi ønsker deg et fantastisk nytt år fra Ringeriksbadet, hvor Svøm Langt 2024 er i full gang! Årets kampanje gir deg sjansen til å vinne en reisegavekort på imponerende 25 000,- i voksenklassen og 12 500,- i barneklassen. Svømmingen pågår fra 1. januar til 31. mars, og for å delta i trekningen om hovedpremien, må du ha nådd distansemålene innen utgangen av mars måned.

Hvem kan delta?

Alle er hjertelig velkomne til å delta i Svøm Langt 2024! Målet med kampanjen er ikke bare å svømme lengst mulig, men også å motivere og legge til rette for trening og mosjon i bassenget. Uansett alder eller fysiske forutsetninger kan du bli med på dette spennende eventyret!

Slik deltar du

Hvis du har deltatt tidligere, vil prosedyren være den samme som før. Ansvarlig for kampanjen må ha opprettet en profil på svomlangt.no, og det er viktig at e-postadressen er den samme som ble registrert for anlegget.

For de som er nye deltakere, må den ansvarlige for kampanjen registrere en profil på svomlangt.no. Dette gjøres for å enkelt følge med på anlegget under kampanjeperioden. Det er avgjørende at e-postadressen som blir registrert, samsvarer med den som ble brukt for anleggsregistreringen.

Premiering og Motivasjon

Svøm Langt 2024 handler ikke bare om å konkurrere, men også om å feire innsatsen og engasjementet. Med premier som reisegavekort, er det ekstra motivasjon for å nå distansemålene. Vi oppfordrer alle til å delta, enten det er som enkeltpersoner, familier eller som en del av en svømmeklubb.

Følg med på fremdriften din

Svøm Langt gir deltakerne muligheten til å følge med på sin egen fremgang gjennom kampanjeperioden. Profilen på svomlangt.no gir deg oversikt over distansen du har svømt og holder deg oppdatert på hvor langt du er fra målet.