Ringeriksbadet er en kombinasjon av en svømmehall, et badeanlegg og et velværesenter. Vi tilbyr attraksjoner for både dem som vil ha lek og moro og for de som er opptatte av trening, helse og velvære. Det er viktig for oss at alle skal føle seg velkomne – uansett alder og behov. Alle bassengene våre er godt tilrettelagt for funksjonshemmede.

IDRETTSBASSENG

Ideelt for svømmetrening. Vårt idrettsbasseng har internasjonale godkjente mål, og kan brukes til profesjonelle svømmekonkurranser. Størrelse: 25 m x 15,5 m Temperatur: 27,5°C Dybde: 1,20 m – 3,80 m

Aktivitetskalender

BARNEBASSENG

Barnebassenget er flott utformet og dekorert med mosaikkfliser og sklie. Egner seg best for de aller minste. Størrelse: 27 m² Temperatur: 32-34°C Dybde: 30 cm

TERAPIBASSENG

Egner seg for alt fra familier til godt voksne. Størrelse: 12,5 m x 9,5 m Temperatur: 32-34°C Dybde: 70 cm – 160 cm

Aktivitetskalender

SKLIER

Vi har sklier for både store og små. Plassert ved barnebassenget har vi en morsom sklie for de minste, og ved idrettsbassenget har vi en 55 meter lang sklie med tidtakeranlegg som gjør at publikum kan konkurrere om hvem som sklir raskest.

BOBLEBENK

Ringeriksbadet er svært opptatt av hygiene og vannkvalitet, og av denne grunnen har vi valgt en løsning med boblebenk istedenfor tradisjonelt boblebad. Boblebenken er en ny og trendy løsning som er plassert i terapibassenget.

STUPETÅRN

I den dypeste enden av idrettsbassenget har vi et 5 meter høyt stupetårn, samt to stupebrett med svikt på 1 og 3 meter. Disse stupebrettene passer de som er ekstra glad i spenning og utfordringer.