Bli med på det ultimate AQUAPARTY på Ringeriksbadet 5. april!

Aquaparty er tilbake og større enn noensinne! I samarbeid med Stiftelsen Positiv Oppvekst, inviterer vi deg til en kveld fylt med vannsprut, latter og action. Dette er ikke bare en fest, det er en opplevelse du ikke vil gå glipp av! Gjør deg klar til en kveld fylt med musikk, lyseffekter, og tåke som løfter stemningen til nye høyder. Vi har planlagt en rekke spennende konkurranser som vil teste dine ferdigheter og sørge for at adrenalinet pumper.

Ungdomsopplegget starter kl. 19 og varer til kl. 21, men husk at Ringeriksbadet åpner dørene tidligere for de som vil nyte fasilitetene før festen virkelig begynner. Og etter at moroa er over, har du tid til å dusje og skifte før vi stenger dørene kl. 21.30.
Vi har satt opp gratis busstransport til og fra Ringeriksbadet, slik at du kan fokusere på å ha det gøy. Husk å sikre deg plass på bussen ved å fylle ut registreringsskjemaet.
Bussen går fra Hønefoss sentrum kl. 18.30 skarp – sørg for å være der i god tid for å unngå å gå glipp av noe. Og når festen er over kl. 21.30, venter bussen på deg til alle gjestene er trygt om bord. Ingen blir etterlatt!
Vi ønsker alle fra 10 til 18 år velkommen til Aquaparty, med en inngangspris på kun kr. 100,-. Men husk, hvis du er under 10 år, må du ha med deg en voksen ledsager.
Dette blir en kveld full av minner og moro – vi kan knapt vente!