This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Vannaerobicsesongen er i gang!

Det er med glede at vi kan meddele at vannaerobicsesongen endelig er i gang igjen. Vi ønsker alle gjester velkommen hver tirsdag og torsdag kl. 19:00-20:00 fra og med tirsdag 22. august. Møt opp i idrettsbassenget – denne aktiviteten er åpen for alle. Påmelding er ikke nødvendig.

Deltakelse på vannaerobic koster kr 30,- i tillegg til vanlig inngangsbillett for ikke medlemmer. Har du årskort på Ringeriksbadet eller medlemskap på Actic Hønefoss kan du benytte deg av dette tilbudet uten ekstra kostnader.

Vår instruktør Ragnhild Hoel har over 30 års erfaring med trening i vann, og gleder seg til å ta i mot nye og gamle kunder på vannaerobic i høst.

I mens denne aktiviteten pågår vil det fortsatt være svømmebaner tilgjengelig for gjester som kun ønsker å svømme , men det vil være begrenset tilgang til stupetårn.

Hjertelig velkommen!

2017-08-21T23:20:52+00:00 21. august 2017|
X