This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Høstferie på badet!

HØSTFERIEN NÆRMER SEG!

Ringeriksbadet holder åpent hver dag i ferien!

Vi kan friste med aktiviteter for både store og små:
– Nulløp i sklia tirsdag og torsdag kl. 18
– Quiz med flotte premier
– Musikk i svømmehallen
– Ny, spennende mat i kiosken
– Hinderløypa ute i bassenget HELE uka!

Vi lover en morsom ferie for alle gjester her på Ringeriksbadet.

Velkommen

2017-09-27T21:33:05+00:00 27. september 2017|
X