This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Hinderløypa er på vannet i jula!

Det nærmer seg jul, og vi har vannhinderløypa ute i bassenget HELE romjula! Den vil bli satt opp fredag 22. desember og være tilgjengelig frem til 30. desember.

Vi ønsker alle våre kunder en god jul, og hjertelig velkommen i ferien. Åpningstider for jula finner du under «åpningstider».

2017-12-19T01:32:14+00:00 19. desember 2017|
X