This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Oppstart vannaerobic torsdag 4. januar

Den 4. januar kl. 19 står Ragnhild klar med vannaerobic. Dette er et kostnadsfritt tilbud til kunder med medlemskap hos Ringeriksbadet og Actic. For ikke-medlemmer koster det kr. 30,- å delta.

Hjertelig velkommen!

2018-01-01T23:17:13+00:00 1. januar 2018|
X