This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Vi søker nye medarbeidere!

Ringeriksbadet er på jakt etter initiativrike, sprudlende, positive og pålitelige personer som setter sikkerhet, renhold og kunder i fokus. Vi ønsker deg som elsker å yte service, er flinke med mennesker og liker en til tider en hektisk arbeidshverdag. Du vil jobbe både som badevakt og i resepsjon og vi forutsetter at du er flink til å sette deg inn i rutiner og systemer i tillegg til å ta egne initiativ.

Du må ha fylt 18 år og du må bestå livredningsprøven for å jobbe hos oss. Lønn etter ansiennitet.  Oppstart så snart som mulig. Vi ønsker deg som kan å jobbe hos oss minimum et år.

  • Vi søker etter en person som kan jobbe en til to ettermiddager/kvelder i uka i tillegg til hver tredje helg (fredag til søndag). Det vil være muligheter for mer jobb i perioder og vi ønsker deg som er fleksibel og kan og ønsker å jobbe mer i hektiske perioder eller ved sykdom.
  • Vi søker etter deg som kan jobbe som tilkallingsvikar, med mulighet til faste vakter etter hvert.

Høres dette ut som en jobb for deg? Send søknad med CV til daglig leder, Cecilia Bjerke, cecilia@ringeriksbadet.no

Søknadsfrist: 26.01.2018

2018-01-18T14:35:09+00:00 18. januar 2018|
X