This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

PÅMELDINGSFRIST NÆRMER SEG – Svømmekurs for barn over 8 år

Vi har drevet svømmekurs her på Ringeriksbadet i over 7 år, og det har de siste årene blitt mer etterspørsel etter svømmekurs for de større barna. Derfor tilbyr vi et helt nytt svømmekurs for de barna som ofte føler seg for store for å være med på vårt vanlige kurs.

I dette kurset går vi inn på mer avanserte svømmeteknikker som gjør barnet til en enda tryggere og bedre svømmer før sommeren. Meld på ditt barn HER!

Påmeldingsfrist 11. mai.

2018-05-08T14:24:59+00:00 8. mai 2018|
X