This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Aktivitetsdag 23.april

Førstkommende søndag ønsker vi velkommen til aktivitetsdag på Ringeriksbadet! Det vil være sjørøverbesøk fra kl. 10, kl. 12 kommer Bærumsstuperne for å holde stupeshow, og kl. 15 kommer norgesmester Laila sjakkturnering for alle barna! Vi lover lek og moro for store og små! Velkommen.

2017-06-13T14:22:35+02:00
X