This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Hinderløypemoro på Kristi Himmelfart!

Gled dere til uken som kommer!

På Kristi Himmelfart holder vi åpent fra 10-17, og ordinære åpningstider alle andre dager.
På torsdag setter vi ut vannhinderløypa, og den blir på vannet til og med søndag.

Hjertelig velkommen

2017-06-11T11:47:48+02:00 30. mai 2017|
X