This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Nye smittevernrestriksjoner hos Ringeriksbadet

Ringeriksbadet tar sikkerhet på alvor og gjør alt vi kan for å opprettholde en trygg arena for våre gjester.

Fra og med 29. oktober innføres følgende restriksjoner:

  • Dør mellom Ringeriksbadet og ACTIC holdes stengt. ACTIC-medlemmer må benytte egen dør inn til treningssenteret. ACTIC-medlemmer har selvfølgelig full tilgang også til badets fasiliteter.
  • Badstuen holdes stengt
  • Vår kafé ved inngangen holdes stengt.

Vi viderefører restriksjonene i forhold til stengt boblebenk, hinderløype benyttes ikke og vi arrangerer ikke badebursdager. Vi gjennomfører kontinuerlig smittevernrenhold og ber alle våre gjester om å holde seg hjemme ved sykdomssymptomer, holde minimum 1 meters avstand og desinfisere hender ved ankomst.

2020-10-29T14:23:48+02:00 29. oktober 2020|
X